Doe mee

Heb jij zin en tijd om actief te worden bij GroenLinks? Dat kan op veel verschillende manieren. Je kunt bijvoorbeeld meedoen met campagne- of afdelingsactiviteiten. Of meedenken met de gemeenteraadsfractie.

Doe mee

Duizenden Nederlands meldden zich al aan als vrijwilliger voor GroenLinks. Sluit je ook aan bij onze beweging. Na je aanmelding ontvang je direct een mail waarin staat wat je allemaal kunt doen om bij te dragen.

We kunnen altijd mensen gebruiken die bereid zijn de handen uit de mouwen te steken. Van "voor een keer een uurtje" tot "structureel voor langere tijd". Wil je weten wat de mogelijkheden in Goes of op de Bevelanden zijn? Stuur dan een mailtje naar info@groenlinksgoes.nl

Denk mee

Wil je meedenken over de koers van GroenLinks Goes?
Word lid van de steunfractie, of laat weten over welke meer specifieke onderwerpen jij wilt meedenken.

Onze Goese fractievoorzitter Carel Bruring vertelt je graag alles over de mogelijkheden, ook als je niet in Goes maar elders op de Bevelanden woont.
Maar je mag natuurlijk ook contact opnemen met iemand van het afdelingsbestuur. Of je stuurt een mailtje naar info@groenlinksgoes.nl.

De (steun)fractie vergadert regelmatig. Je bent van harte welkom!
Voor de data kijk je in de agenda.

Doneer

Met jouw bijdrage kunnen we de ambities van GroenLinks waarmaken in Goes en op de Bevelanden. Steun ons met een bijdrage.
Giften kunnen worden overgemaakt op Triodos rekeningnummer NL 71 TRIO 07 86 83 12 35 t.n.v. GroenLinks de Bevelanden te Goes.
GroenLinks wordt door de belastingdienst erkend als ANBI, waardoor je je gift bij je belastingaangifte mag vermelden als aftrekpost.  

Word lid

Ben je nog geen lid? Zet dan de volgende stap en word lid van GroenLinks.

Wil je iets doen, maar je weet nog niet wat? Stuur dan een e-mail naar info@groenlinksgoes.nl.