MeetUp
MeetUp

MeetUp in Theater De Mythe

Maandag 10 april a.s. organiseert GroenLinks om 19.00 uur een ‘MeetUp’ in Theater De Mythe in Goes.
Bram van Ojik, oud-fractievoorzitter in de Tweede Kamer en ook nu weer Kamerlid, zal ons bijpraten over de manier waarop hij aan de opbouw van GroenLinks heeft gewerkt.

Natuurlijk wil GroenLinks Zeeland verandering in de samenleving en in Raden en Staten een steviger positie. Daarover gaan de aanwezigen met elkaar in gesprek: hoe maken we van GroenLinks Zeeland een groeiende beweging die het GroenLinks-geluid in en buiten vergaderzalen kan laten klinken?  Bart van Noord, voorzitter van GroenLinks Zeeland en voormalig voorzitter van de afdeling De Bevelanden, leidt deze bijeenkomst.

GroenLinks Zeeland gaat een leergang Zin in GroenLinks aanbieden. En al klinkt ‘leergang’ nogal deftig, de inhoud is gevarieerd en aantrekkelijk. Je ervaart dat politiek veel facetten kent en er bijna altijd wel een mogelijkheid is om daarin actief te zijn. Tijdens deze bijeenkomst wordt er meer over verteld.

Belangstellenden, sympathisanten, GroenLinks-kiezers en GroenLinks-leden zijn van harte welkom. Er is een flinke zaal gehuurd in De Mythe. En als het een beetje meezit nemen we de volgende keer de grote zaal…

MeetUp met Bram van Ojik
Theater De Mythe
Bleekveld 1
4461 DD  Goes